Виртуална заложна къща

[wpsl]

Услугата „Онлайн заложна къща“ е най-новият продукт на „Заложни Къщи София Комерс“ АД, който  Ви позволява да получите бързи пари в следващите 24 часа без да напускате своя дом. Не би могло да бъде по-лесно да превърнете своите ценни вещи в пари.

 

Получете  пари срещу залог на  бижута, злато или техника само с няколко стъпки:

 

1. Обаждате се на номер: 0391 6 35 99  за страната и 0898 68 78 17 за София и София окръг   и експерт по оценяването на ценности ще събере информация за вещта Ви.

 

2. След оценяването експертът ще Ви направи предложение, което Вие свободно може да приемете или отхвърлите.

 

3.Ако приемете предложението, ние ще уредим безплатната доставка (обикновено със Спиди или друг куриер), както и застраховка, че вещта Ви няма да бъде загубена.

 

4. След като получим вещта експертът ще я инспектира и ако оценката му съвпада с Вашето описание по телефона относно състоянието й, той ще потвърди предложението на заложната къща.

 

5. Ако приемете предложение, Вие ще получите парите по банков път.

 

София Комерс Ви предлага най-добрите сделки за Вашите ценности както и сигурното им съхранение по време на целия процес. Ние имаме най-ниските лихви и най-изгодните за Вас условия. Ако не успеете да погасите кредита си в края на срока, за който е сключен договорът, повечето заложни къщи се стремят да продадат вещта Ви. Но ние в София Комерс сме толерантни към нашите клиенти и разбираме, че не винаги времето стига и за това предлагаме 7-дневен срок след датата на изтичане на договора, в който можете да погасите кредита си и да си получите заложените ценности.

София Комерс Заложни Къщи АД гарантира, че Вашите заложени вещи са на сигурно и защитено място, под постоянно видео наблюдение и охрана.

Разходите по доставянето на Вашите ценности от Вашият дом до нас и обратно са изцяло за сметка на София Комерс Заложни Къщи АД.

Ако изберете услугите на София Комерс Заложни Къщи АД,  Вие избирате един сигурен начин за получаване на бързи пари. За разлика от тегленето на пари на заем, при което има риск да затънете в дългове, при залагането на ценности при нас Вие елиминирате този риск и най-лошото нещо, което може да се случи е да загубите вещта си. Освен това, за получаването на заем не е нужно да се проверява кредитното Ви досие, както и не се рапортуват лоши кредити.

Онлайн заложната къща е едно просто решение за получаване на бързи пари, когато сте в нужда.

Процесът е бърз и лесен – дори не трябва да напускате своя дом.

 

Възползвайте се от електронната услуга на София Комерс Заложни Къщи АД и нашите магазини за пари.